TOKO STRAATWEG

TOKO STRAATWEG Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1069 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Straatweg. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 20:27 Slechte service, 1,5uur wachten op je eten
27 mei 2022 om 21:36 Eten was matig. Broodje foe yong hai staat geadverteerd met garnalen maar verassing: geen garnalen. Telo bakkeljauw was ok. Bakje chilisaus was letterlijk gesmolten. resultaat: een kleverig rotzooitje. Niet voor herhaling vatbaar.
27 mei 2022 om 15:02 Eerst staat er bezorging 20-30 min. Je denkt fijn, lekker snel. Bij bevestiging is het een uur. Balen en uiteindelijk 1½uur. Daar bestel ik nooit meer. Liever geen sambal in het eten, maar daarom hoeft het nog niet smakeloos te zijn.
24 mei 2022 om 20:53 Zoals altijd super snel bezorgd, topbezorgers hebben ze daarzo eten was weer heerlijk!
21 mei 2022 om 17:17 Gewoon goed , warm en lekker volgende keer weer
19 mei 2022 om 22:51 Goed eten! Snel bezorgd! Zoals ik gewend ben!
19 mei 2022 om 6:37 Prima roti erg lekker Snel bezorgt
13 mei 2022 om 6:32 Eten prima zo als altijd
8 mei 2022 om 19:52 Snel, lekker, vers en je krijgt er genoeg te eten voor terug
4 mei 2022 om 20:21 Helaas was ik deze keer minder enthousiast, roti besteld maar de aardappelen en kouseband waren helaas niet lekker (aardappelen oud veel zwarte vlekken erin). Portie was flink maar liever iets minder en goed, als veel en niet goed. Kip smaakte wel!
29 apr 2022 om 23:59 Heel lekker en zeker de moeite waard om te bestellen. Ik zal zeker de volgende keer weer bestellen.
28 apr 2022 om 8:48 Ik had geroosterde kip wat niet zo was heb thuis maar verder gebakken nasi was flauw weinig smaak!!